Με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο ανοίγει το Ηρώδειο

 

 

 

 

Ανοίγει στις 15 Ιουλίου το Ηρώδειο με μια συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με όλα τα μέτρα που θα κριθούν απαραίτητα για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού και μόνο 800 θεατές σε κάθε παράσταση.

Ένα μουσικός περίπατος με τραγούδια, χορικά, κομμάτια για μιούζικαλ και επιθεωρήσεις, συνθέσεις που ξεπέρασαν τα όρια της θεατρικής σκηνής και αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό.

Μουσική για το θέατρο, σε έργα του Μπρεχτ, του Λόπε ντε Βέγκα, του Ευριπίδη, του Αριστοφάνη, τραγούδια σε ποίηση του Ρίτσου, του Καβάφη, του Καββαδία. Υπό την μπαγκέτα του Θύμιου Παπαδόπουλου, που ο Θάνος Μικρούτσικος τον αποκαλούσε «alter ego» του, θα τραγουδήσουν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Κώστας Θωμαΐδης. Ανάμεσα στις νότες, λέξεις και κείμενα με την υπογραφή του Οδυσσέα Ιωάννου θα ερμηνεύσει η Ρένια Λουιζίδου. Μία παράσταση γαι δύο βραδιές, 15 και 16 Ιουλίου στο Ηρώδειο.

Ακολουθούν σκόμα δυο συναυλίες. Η πρώτη με τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Νίκο Βελιώτη και τίτλο «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων» και μία με την Μόνικα «Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο».

 

Sfera 94.4 - Ραδιοφωνικός Σταθμός Αργολίδας - copyright © 2020